Újszülött érkezik

Gréti oviba megy

Nagyon élvezem ezeket a szép őszi napokat. Most olyan érzésem van, mintha minden jó irányba mozdulna. Gréti megkezdte az ovit, és egyre jobban érzi ott magát. Voltak sírós napok, de imáink meghallgatásra találtak, most már csak a búcsú nehéz az ajtóban, amúgy feltalálja magát. Persze mindig lelkesen fogad bennünket, amikor érte megyünk, de ez így van rendjén. Ebéd közben kifaggatjuk, hogy mi történt délelőtt. Olyan újszerű, hogy van az életének már egy önálló része, amiről ő tájékoztat bennünket, nagyon különleges érzés. Balázs gyönyörűen áll önállóan, szeret is kísérletezni ezzel. Járása is szépen alakul, nem vagyunk elcsüggedve, ügyesen erősödött a lába. Ágotára nagyon sok jut: sokat van a gyerekekkel, amíg én látogatok, szervezkedek, viszi a háztartást, iskola utolsó évét kezdi, sokakkal beszélget, sokaknak segít, nagyon jó társ.
Nagyon jól érzetük magunkat Békésen, élmény volt részt venni a konferencián, sokat tanultunk ebből. Találtam egy videót a péntek estéről, melyen én is szolgáltam, ha érdekelne valakit: http://www.youtube.com/bekesibaptista Szimpi volt a szervezés, a helyszín, az emberek, a vendéglátók. Akárcsak vasárnap Hercegszántón a hálaadón, ahová az ifiből többen elkísértek. Azt hiszem, mindnyájunk nevében mondhatom, hogy nagyon jó volt.
Jó ezek után hazatérni, belevetni magam az itthoni szolgálatba. Naponta átlagban három látogatás, nagyobb beszélgetés van. Nagy élmény, amikor ezek pozitív tartalmúak, ahogy a napokban is történt: van újra megtérő, törekvő a gyülekezetben. Ezt itt tudatom először, „megdicsérve” hű olvasóimat.
Mintha csak bejelentenénk a családban: gyermeket vár valaki, újszülött érkezik. Erre vonatkozik a cím, remélem, nem okoztam csalódást :).
Amúgy ez is megtörtént: Tibor bátyámék várják a harmadikat! (Gondoltuk, hogy megvicceljük a csapatot, hogy nálunk mint a legkisebbéknél érkezzen először a harmadik, de csak ezért nem szép dolog, ugye? :) Szóval nálunk még várni kell :)
Összefoglalva tartalmas időszak előtt állunk: évkezdet, hálaadók, konfiszervezés, családi örömök. Hiszem, hogy Isten elkísér mindezeken a reménykeltő utakon!

Névtelen látogató képe

Örömről olvasni jó!! Áldás

Örömről olvasni jó!! Áldás rátok!

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.