168 óra

Várakozás

Péntek délben jöhettem haza a kórházból. Akkor már egész jól éreztem magam, jó nagyon újra itthon lenni. Öröm volt nézni a fiatalokat, milyen lelkesen mentek szánkózni az ifi után. Imádkozom értük naponta, és Alexért az új szolgálatban, csodálatos, áldott kihívás. Különleges élmény volt vasárnap résztvevőként jelen lenni, bár nem voltam túl jól, élveztem, hogy igehallgató lehetek, kicsit most fogyasztó a gyülekezetben.
Apropó, fogyasztó, napok óta minden marja a torkom, pedig azt hittem, ilyenkorra már javulni fog minden. Éppen 168 órája, azaz egy hete ébredtem fel a műtét után, és ennek ellenére borzasztó hétfőm volt. Már nem volt elég a 4 óránkénti fájdalomcsillapító, annak ellenére, hogy megdicsért a dokinéni, hogy szépen gyógyul minden. Ma elhatároztam, hogy már fájdalomcsillapítót sem veszek be, úgysem ér semmit. 8 órát kihagytam, és most délben vettem be, imával kombinálva… és tökéletesen vagyok. Ki is használom írásra.
Szóval fogyasztó: 3 kilót fogytam a hét alatt. Tavaly januárban 85-ről lementem 82re, idén januárban 79-re… most meg 76. Ágota nem is ismert ilyen vékonyan, kb. 2005-ben lehettem ennyi. Ennek is nagyon örülök, de most jobban annak, hogy nem fáj semmi. Ágota gombakrémlevese nagyon jót tett reszelt sajttal és úsztatott pirítóssal, még egy kis palacsintatízedet is ettem mogyorókrémmel. Már nagyon hiányoznak az ízek, igazi ételek, a mozgás, a kintlét, a munka, a hólapátolás, de most próbálom bent hasznossá tenni magam. Leveleket írok, rendet rakok, kötelező statisztikákat készítek, de közben imádkozom és várom a gyógyulást.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.