33 év

Ősz :)

Megkímélem a kedves olvasót attól, hogy összefoglaljam az elmúlt 33 évet. De egy bizonyos: eltelt. És cseppet sem bánom, hogy ez így van. Örülök, hogy nem kell előről kezdeni, bár több dolgot másképp csinálnék. Többet tennék bizonyságot, többet kockáztatnék, tudnám, kit, mikor és hogyan kell megvédenem. Isten azonban a jövőmbe mutat. Bűnbánattal tekintek vissza, és örömmel előre. Változtattam az elmúlt időben pár dolgon. Kevesebbet eszek, többet sportolok, többet tartok csendességet. Többet beszélek konkrétan Jézusról és a megtérésről, keresem az ilyen helyzeteket. Bátrabb vagyok a szólásban, ha Istenről vagy emberekről van szó (elsősorban szemtől szemben értem). Ugyanakkor érzem, hogy még sok idő kell ahhoz, hogy igazán érett, kiforrott legyek minden területen. Találkoztam mostanában többekkel, akik példák előttem (Révész Árpád, dr. Kovács Géza, Macher Tivadar) – szeretnék olyan letisztultan, szilárdan gondolkodni, hinni, megszólalni, mint ők.
Isten mostanában nagyon konkrét helyzetekkel ajándékoz meg, hogy segítsen nekem mindezekben – és remélem, beszélgetőtársaimnak is. Az elmúlt két hónapban majd’ 10 ember megtérésében adott Isten feladatot. Ott van bennem az el nem végzett és el nem végezhető feladat súlya, de Isten kegyelmében bízva gondolok ezekre az emberekre.
Nagy támaszom Ágota, aki segít a törekvők óráit megtartani, a nőtestvérek lelkigondozásában, és persze itthon is, a sulija mellett. Nagyon örülök, hogy majdnem mindenhová eljön, illetve eljönnek velem, ez sok erőt ad. Várjuk az ünnepeket, rendkívül sűrű programokban vagyunk már hetek óta, és ez csak fokozódik. De érezzük Isten áldó jelenlétét, és hisszük, hogy nagy csodákat készít az előttünk álló időkre.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.