Balaton

Nem versenyfutás

Örülök, hogy sokan kérdezgetnek a cigánymisszióról. Jobb ez, mint hogy mi menjünk ezzel a többiek agyára. Csütörtökön voltam legutóbb, az utcán bemutattuk a nagy lufis-kötőtűs trükköt. Inkább gyerekek figyeltek ránk, majd a házban a Rostás család. Bátorítottak minket, hogy ne csüggedjünk el. Jól esett ezt tőlük hallani.
Most Balatonszemesen vagyok lelkészkonferencián. Nagyon különleges volt a tegnapi úrvacsora. Mintegy 60 lelkipásztor jöttünk előre a jegyekhez, mint élőholtak: jó volt arra gondolni, hogy ezek az emberek meghaltak maguk számára, hogy Krisztusnak éljenek. Kívánom, hogy szűnjenek a saját ambícióink, elvárásaink, az fájjon, ami Istennek fáj, de az legyen az örömünk is, aminek ő örül.
Előadást tartottam ma arról, hogy
1. az életünk nem versenyfutás... Jézus is kihagyta azt a csodát, hogy egyszerre több helyen legyen... pedig mindenütt jelenvaló isteni természete van.
2. Házastársunkkal közös látásban keressük a helyünket, órára lebontva akár.
3. Közben figyeljünk társunkra, jólétére, ne elvárásinkkal nyomjuk agyon.
Sajnálom, hogy nagyon törekedtem a hatásra, kicsit ürességet érzek most. Jobban akarok Istenre mutatni, rábízni a lelki hatást. Bocsánat.

Boros Dávid képe

Kaptam friss híreket a most

Kaptam friss híreket a most hétfői romamisszióról. Laciék bizonyságot tettek, hosszan beszélgettek, most is voltak visszatérők, akikkel mindig találkozunk. Nagyon örülök, hogy nem igazolódott a félelmem, hogy elfogynak az érdeklődők. Ellenkezőleg, kialakul, hogy kik figyelnek komolyan, nyitott szívvel. Nagyon hálás vagyok az ÚRnak, a munkatársaknak, akikre számíthatok, és azoknak, akik fogadnak bennünket.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.