Bemerítésre készülünk

2006

Úgy látszik, ha elutazunk, akkor van időm jobban írogatni az otthoni dolgokról. Éppen pár napot töltünk Budapesten azután, hogy tárgyalni jöttem az Igemag alapítvánnyal egy leendő együttműködésről. Akkor már meglátogattuk apuékat, most megyünk Gáborékhoz, majd Tibiékhez. Aztán irány haza, kerületi közgyűlés lesz szombaton, meg igen sok szerveznivaló, hiszen aktív időszak előtt állunk. Lesz bemerítés, cipősdobozakció, ruhagyűjtés - és persze látogatások, szolgálatok, vasárnapok.
Ezeket tettük időrendbe elöljárótársaimmal a minap, és most hirdetjük ki a terveket, az időpontokat. Nagy izgalommal tölt el mindenkit a tagfelvétel, bemerítkezés kérdése. Imádkozzunk ifjabb és idősebb törekvőinkért (8-9-en vannak, 12 évestől a 82 évesig), nagyon készülnek, gyűjtik a bátorságot, hogy mindenki előtt felvállalják hitüket, és megpecsételjék azt.
De nem csak ez motivál, hanem Isten hoz elénk nyitott szíveket, akik őszintén és nagy vágyakozással keresik őt, életük kérdéseire a választ. Közben persze imádkozom a régebbiekért, ezért is csatolok egy 2006-os bemerítéséképet. Hogy meg is maradjuk Isten útján, ellenállva kísértéseinknek, az élet próbáinak, bajainak.

Névtelen látogató képe

én is készülök Dávid bár nem

én is készülök Dávid bár nem mindig sikerül a legjobb formámat hoznom ezért bocsánatot kérek de a bemeritésre én is készülök és szépen lassan minden hejre áll az életemben és talán valahol a közelben le is telepedek hamarosan de nagyon várom már az alkalmat fel készültem :)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.