Boldogabb vagyok

Együtt

Érdekes nap alakulnak mostanában. Úgy kezdődött, hogy sok területen csüggedés, reménytelenség, örömtelenség lett úrrá rajtam, és nemcsak elhúzódó megfázásom miatt. Aztán föltettem magamnak a kérdést: miért kell ennek így lennie, és mit tehetnék ellene?
Elhatároztam, hogy újra odaszánom magam teljesen Istennek, ennél többet nem tehetek. Pár terület ugrott be, amelyek gyakran eszembe jutnak, ha arra gondolok, mit nehéz letenni az Ő kezébe. És hosszú morfondírozás helyett elfordultam ezektől. Az egyik döntésem, hogy nem fogok filmeket nézni. Nem tragikus dolog, de nekem nagyon jó érzés most elhagyni, más dolgokkal együtt. Mindez vasárnap reggelre ért meg bennem. Nem érzetem ekkor semmi áttörést, igazából nagyon lemerült voltam. Csak Isten kezébe ajánlottam a napot, és elindultam. Délelőtt végig azon izgultam, mennyire jön át, hogy őszinte, de gyenge vagyok. Aztán érdekes dolog történt. Délután megittam egy kávét - nem szoktam -, és úgy indultam Csengődre. Talán a vérnyomásom is helyrejöhetett, de annál több történt. Nagyon felvillanyozódtam, és ez azóta is tart. Hogy miért? Mert úgy érzem, nincs semmi, ami elválasztana Istentől. Ezen kívül minden rendben, mindenem és mindenünk megvan, minden ok adott szerető Atyánk dicséretére.
Örülök, hogy ezzel az örömmel készülhetek az ünnepekre. Többet olvasok, ezzel telnek az altatás utáni órák. Meghökkentő kegyelem a könyv címe, nagyon érdekes: Isten nagy ajándékát, a kegyelmet mutatja be, miként jelenik meg számító, ítélkező, kegyetlen – akár keresztyén - mindennapjainkban. És blogírásra is marad időm!
Várom a börtönszolgálatunkat csütörtökön, pénteken meg tesómékat. Addig is Békés Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek – a mellékelt képpel is!

Névtelen látogató képe

Kedves Dávid ! Húsvétra

Kedves Dávid ! Húsvétra készülünk...Te már karácsonyra ?Igaz a hó is ,a hideg is inkább erről beszél.Amit leirtál ,s amilyen őszintén leirtad,példaértékü.Méltó a követésre.
Sok szeretettel Annuska néni a Hargitáról

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.