Dzsoki

Dzsoki

Végre-végre-végre sikerül egy kicsit megtorpannom, igen aktív napok közepette. Először is a jó hír, hogy Dzsoki MEGLETT! Vasárnap szökött meg a délelőtti istentisztelet alatt, aztán kedden a fanyírás közben MésziFeri kérdezi, hogy megnéztük-e a sintértelepen? Naná, hogy nem is tudtam, hogy van Kiskőrösön ebtelep, kiszaladtam, és ott ugat a kis snaci. Nagyon megörültem, éppen oda is tudták adni, szóval Istennek hála ezért is. Ma Ágota ügyesen megnyírta, szebb, mint új korában.
Tegnap elmentem dokihoz, az egyik páciens megnyugtatott más a rendelőben, hogy nincs influenzám, és valóban, csak enyhébb gyógyszerkéket kaptam, mert kis köhögés és hanggyengeség tart még. Szeretnék nagyon meggyógyulni a hétvégére, mert holnap lesz a roma menyegző. Örömmel és izgalommal készülünk, szerintem nagyon különleges és szép lesz.
Kertet kezdem művelgetni, a méheknél még nincs sok tennivaló, csak rájuk-rájuk pillantok nagyon szépek, hála Istennek. Mindeközben az Ezékiel 34-et tanulmányozom: Isten küld a juhai után, de egyedül ő a tökéletes pásztor, aki a gyengét erősíti, és az erőstől megvédi. Imádkozom, tusakodok, hogy neki tetsző eszköz legyek.

Boros Dávid képe

Sín-tér vagy sínt-ér

Sín-tér vagy sínt-ér vonatkozásban? :)

Mészáros Ferenc képe

Örülök neki, hogy a "síntér

Örülök neki, hogy a "síntér telep"-t nem a vasút állomáson kerested!

Mészáros Ferenc

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.