Hóesésben

Gréti +
Gréti

Végre leesett a nagy hó: reggel kezdődött, azóta legalább 8 cm nem olvatag havunk van. Gréti az ablakon belülről is nagyon élvezte, de amikor kimentünk, extrán belelkesedett. Csatolt képünk címe: Micimackó a hóesésben (ja, amúgy állandóan ezt a mesét nézi, szerintem pár hét, és kívülről tudja majd).
Klassz hétvégénk volt, áldott szolgálatokkal, bizonyságtételekkel. Vasárnap este 8 körül felhívott egy lelkipásztortársam, és megkérdezte: „Nálatok minden vasárnap ilyen?” Megdicsérte a délutáni zenét is, hogy milyen szép volt. Én is köszönöm azoknak, akik ebben a napban szolgáltak.
http://www.ustream.tv/recorded/19784210
Zajlódnak az imahetek, minden este van valahol a körzetben szolgálatom. Ma volt tévéfelvétel is a szeretetháznál, nagyon nehéz 2:40 mp alatt valami összeszedett dolgot átadni, de élveztem, izgi volt.
Sokan voltak tegnap a cigánymissziós alkalmon. Isten szilárdítja meg a születő döntéseket, nagyon kedvesek, érdeklődők. Elfogadjuk Istentől, ha kevesebben vannak is, de tegnap nagyon megörültem, hogy úgy 18-an fogadtak bennünket. Továbbra is meg kell vallanom szinte hetente, hogy ez csak az Úr munkája, meddig tart, mit végez el, és hogyan áll ellent a támadásoknak, amivel a sátán rombolni akar. De az Úr kezébe teszem, és ez teljes nyugalmat ad, nem az én tervem a világ megmentése, hanem az Övé. Voltam a polgármesternél is beszámolni, valószínűleg lesznek közös kezdeményezéseink.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.