Igazi gyógyulás volt...

Gyógyulás

Igazi gyógyulás volt számomra az elmúlt hétvége. Fizikailag is, hiszen azóta csak néha-néha köhintek, de lelkileg-érzelmileg még inkább. Kezdődött mindez a menyegzővel, amin nagyon jól éreztem magam és utána az ebéden is, mindenki nagyon kedves, barátságos volt.
http://www.ustream.tv/recorded/21324127
Nagyon élveztem Paróczi Zsolti délelőtti előadását, ajánlom visszanézésre. A délutánban nagyon tetszett, hogy a zene és a bizonyságtétel (középtájon) összesimultak, megerősítették, és nem ütötték egymást, egészen megrázó volt számomra.
http://www.ustream.tv/recorded/21357496
Izgultam előre, hogy fog találkozni a két műfaj. Általában én egy kedves, ünnepélyes gondolattal szoktam készülni, hogy aki közömbös, azt se bántsam meg, de a nyitott szívűeknek üzenete legyen. Ezzel szemben egy nagyon valóságos, szinte nyers bizonyságtételt hallottunk Isten szeretetéről és a cselekvő szeretetről, ami az egész hallgatóságot megdöbbentette, szívünket megérintette. Nagyon sokakat megfogott ez az üzenet, vendégeinknek köszönet, Istennek pedig a dicsőség örökké.
Azóta is lelkesen telnek a mindennapok, beszélgetések mellett van mód kertészkedi, a szabadban tevékenykedni. Méheimet átnéztem, mind a 22 család él (ez először van így, minden télen szokott lenni kis veszteség), átlagban 5 kereten fiasak, némelyiknél kell gondolkodnom két héten belül a rajzásgátlásról.
Nemsokára indulunk Grétivel Ági elé az állomásra, jön diabetológiáról, aztán irány a Délibáb utcai misszió.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.