Itt az idő

Halasi Kórház

Akkor itt a nagy nap: kórházba vonulok, addig Ágotáék és a vendégégbe érkező rokonok őrzik a házat. Gyors mandulaműtétem lassú felépülési szakaszára ígért sok meglepetés kaját, már csak emiatt is várom. Meg azért is, mert még nem voltam kórházban lakó, csak egy éjszakát gyerekkoromban, miután Tibor bátyám fejre ejtett – nem lett komoly maradvány ebből, legalábbis hivatalosan . Lázasan folynak az előkészületek (hála Istennek, nem szó szerint), pakolászás, vásárolgatás.
Többen kérdezték, hogy kell-e ez a műtét. Processzoraim, akik műteni is fognak, 5 okot is megállapítottak, amelyek alapján indokolt a beavatkozás. Na most ennek ellenére mondhatnék nemet, de akkor miért kérdeztem meg őket a mintegy 14 különböző rendelés és vizsgálat alkalmával? Bízok az Úrban, hogy Ő meggyógyít, nyugalmam van abban, hogy ez a követező lépés.
Fura érzés egy jó néhány hétre szüneteltetni a szolgálatot, de tanulnom kell azt, hogy merjem másokra bízni a dolgokat. Hála Istennek, hogy van sok komoly szolgatárs az igehirdetésben, a misszióban. Hálás vagyok Alexért is, aki tegnaptól a gyülekezet ifjúságának pásztora a vezetőség egyöntetű megbízásából. Az ima- és segítői hátteret mindnyájan adjuk meg neki, hogy áldással végezhesse a szolgálatot, mely felől nagyon jó reménységünk van. Majd a későbbiekben hitem szerin lesz mód arra is, hogy a gyülekezet egésze dönthessen Alex megbízatásáról, és vágyam szerint lehessen az egyháznak és gyülekezetünknek is beiktatott ifjúsági lelkipásztora.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.