Jogi nyilatkozat

Honlapunk (a "kiskoros.baptist.hu" domain alatt elérhető bármely internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet a feltételekkel, ne nyisd meg a weboldalainkat!

A Kiskőrösi Baptista Gyülekezet weboldalain megjelenő információk, adatok, kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A felhasználók adatait kizárólag a honlap üzemeltetése céljából tartjuk nyilván, azokat titkosan kezeljük és harmadik félnek semmilyen célból tovább nem adjuk. (Mindemellett kérünk, hogy a fórumbeszélgetésekben, hozzászólásokban, blogbejegyzésekben Te se adj meg magadról személyes, vagy bizalmas információt. Lelki vagy egyéb segítségnyújtás esetén inkább e-mailben, telefonon, vagy személyesen vedd fel velünk a kapcsolatot.)

A fórumokban, hozzászólásokban a felhasználók által beküldött írások tartalmáért, esetleges jogsértéséért felelősséget nem vállalunk, és azok nem tükrözik a Kiskőrösi Baptista Gyülekezet, vagy a Magyarországi Baptista Egyház véleményemet!

Felhasználóink hozzászólásaikban, blog bejegyzéseikben, fórum témáikban, vagy más, nyilvánosan beküldött információikban nem tehetnek közzé szerzői joggal védett információkat, mások személyes és különleges adatait, reklámokat, kéretlen üzeneteket (spam), másokat szándékosan sértő, ellenséges, bántó, uszító, vagy gyűlöletet szító, káromló, obszcén, vagy illetlen kifejezéseket tartalmazó, durva politikai-, vallási vitát keltő, ide nem tartozó (flame) írásokat. Az ilyen anyagokat észleléskor haladéktalanul moderáljuk, vagy töröljük.

Fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy az ilyen, vagy ehhez hasonló jellegű tartalmakat közlő látogatókat - az eredménytelen figyelmeztetést követően - a felhasználásból kizárjuk, regisztrációjukat megszüntessük, oldalaink látogatásától eltiltsuk.

Jelen honlap a Kiskőrösi Baptista Gyülekezet tulajdona, szellemi termék. Az itt megjelenő információk részben, vagy egészben csak és kizárólag a forrás és a szerző pontos feltüntetésével használhatók fel, vagy idézhetők.