Kőfalon is

Együtt

Újra felbukkanok a hó alól. Már régen elolvadt (nem is olyan rég), de azóta nem volt érkezésem írogatni. Mivel azonban gyermekeim koránkelők, újra van lehetőség hajnali elmélkedésemre.
Szóval ahogy berobbant a jó idő, úgy élénkültek fel a teendők is. Nagyon élvezem az udvaron való tevékenykedést, kis családommal együtt. Nyírjuk a füvet, ültetgetünk, kertészkedünk, kutyusozunk – főleg Gréti –, homokozót építünk – főleg én –, kertibútorokat festünk – főleg Ágota –, mindezt szakmailag koordináljuk és felügyeljük – főleg Balázs.
A méhek túlélték a telet egy család kivételével, de idén nem foglalkozok velük sokat: se időm, se szükség nincs erre, most erősödniük és gyűjtögetniük kell, ez meg megy nélkülem is.
A közegyházi szolgálatba is belendültem: voltam Gyulán, Baján, Szegeden, a József utcában az elmúlt hetekben. Ami mégis a legnagyobb kihívás, az ifi vezetése. Ágotával együtt vállaltuk ezt a szolgálatot. Két alkalom volt idáig. Kedves, jószándékú közösséget alkottunk úgy 15-17-en. Jól éreztem magam, de a teendők csak most kezdődnek. Egyenként szeretnék beszélgetni az összes ifitaggal. Várom, hogy mostantól bekapcsolódjanak az alkalmak megszervezésébe. Beszélgettünk már a kirándulásról, gyűjtjük az ötleteket.
Előre tekintve szservezzük a nyári táborokat – lesz vagy öt –, és készítjük elő a bemerítést. Isten kegyelméből vannak, akikre számítottunk ebben a döntésben, de vannak, akikre nem, és az Atya hívására mégis igennel válaszolnak. Nagyon várom, hogy hallhassuk bizonyságtételüket.
Nagyon szép az Anyák napja volt tegnap http://www.ustream.tv/recorded/32437505 de nagy lépés volt délelőtti döntésünk, a jogi személlyé válás folyamatának elindítása is. Szóval nem unatkozunk. Még nagyobb szükségem van az Isten előtti elcsendesedésre, imára, az Ő erejére és vezetésére, mert nélküle egy lépés sem megy, vele pedig a kőfalon is átugrunk!

Névtelen látogató képe

Hát azt nem mondanàm hogy jó

Hát azt nem mondanàm hogy jó szándékú a csapat de fogjuk rà hogy az bàr nekem az hogy el küldtek az ifiből egy tüskeként meg marad ès nem értem hogy mire volt jó az ismerőseim és egyes gyüli tagok szerint személy vàlogatás történt én remèlem nem erről van szó de jó lenne ha vàlaszt kapnák arra a kérdésre hogy miért küldtek el engem és màs ifi tagokat az ifiből mert pl azon a buli ott se voltam ez a tett nem Istentől valo volt sőt igazsàgtalannak tartom és ezért làzadozok annyira szeretem ezt az ifit ha nem így lenne akkor nem irogatnék szomorú hogy egy gyüli én ilyen meg történhet testvéri szeretettel az egyik volt ifitag

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.