Ma egy éve…

Romamisszió

…hasonlóan borús idő volt, szemerkélt az eső a koradélutáni órában. Akkor félelmekkel, de hittel indultunk a Délibáb utcába, romamisszióba. Most pedig nagy hálával gondolok erre az eltelt esztendőre: igaz a bibliai ige, minthogy „a szeretet kiűzi a félelmet”. Az a szeretet, mellyel Isten keres minden embert, és az a szeretet is, mely egymáshoz közelebb hoz bennünket, embereket, nemzeteket.
Azóta sok új barátunk van, imatermünk, sok megfogant gyümölcs, melyek még érni fognak, de már most megbecsüljük bennük Isten lélekmentő munkáját. Voltak közös próbák is ez alatt az év alatt, de mindegyiken a mi Jóatyánk túlsegített, és lassan kezdjük elhinni, hogy tényleg működik mindaz, amit Ő eltervezett. Köszönöm mindenkinek, akik fogadják ezt a missziót, akik szolgálnak benne, akik támogatják, akik imádkoznak érte, akik jó szívvel fogadják. De leginkább Istennek köszönöm, hogy jót tervezett, sok nép életét megmentve, és ebbe a tervébe bevont bennünket mint erőtlen, sokszor gyengének bizonyuló, de benne bízó eszközöket. Hálás vagyok a hétfő estékért, melyek sokszor nagyon meglepő fordulatokban voltak gazdagok (volt, hogy igehirdető, volt, hogy barát, volt, hogy rendőr toppant be közénk), a gyermekklubért, a családlátogatásokkor tapasztalt szeretetért, a gyakran terített asztalokért, a női- és férfi imaórákért, kirándulásokért, és hogy a városi gyülekezetben is szívesen találkozunk, szolgálunk.
Őszinte szívvel várom, kik lesznek a következő megtérők (hála Istennek, újabb és újabb lelkek fejezik ki, hogy szeretnék Jézust követni), hogyan változtat Isten életeket, milyen gyümölcsök teremnek a szívekből kiindulva, merre bővül ez a szolgálat.

A kép a legutóbbi evangélizáción készült, Mike Sámuel volt a vendégünk.
Végül egy kis életkép a nyári gyermekhétről:
http://www.youtube.com/watch?v=mN11E1oMnAc&feature=share

Névtelen látogató képe

Áldja meg az Úr a munkátokat

Áldja meg az Úr a munkátokat és kívánok sok örömet az Úr munkájában. Öröm látni Isten kibontakozó tervét.

Attila. Gyergyó

Boros Dávid képe

Köszönöm, mi is örömmel

Köszönöm, mi is örömmel szemléljük, amit az Úr nálatok végez.
Dávid

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.