Megtapasztalások

Badacsony

A napokban Badacsonyba indultunk pár napos nyaralásra. Már Akasztót is elhagytuk, amikor imádkozni kezdtünk az előttünk álló napokért. "Köszönöm, Istenem, hogy ... a kulcs!" Ezt az imát sikerült elrebegnek. Gyorsan visszafordultunk 40 km, 40 perc mínusz, hőmérséklet plusz 40, de nagyon hálásak vagyunk, hogy nem Badacsonyból kellett visszafordulni. Amit még megtanultam ezáltal, hogy ima közben az ember érzékei, gondolatai autópályára kerülni Isten jelenlétében, és egy csomó minden kivilágosodik.
Jól sikerült a nyaralás, masszív 4 nap volt négyesben. Jó színünk van, pihentek vagyunk :) Ma voltam Szelíden, meglátogatni a Tinifit. Múlt héten sportnapot tartottunk, előtte zenei és gyermekhét.
Sokat lubickolnak a gyerekek az udvaron, Ágota gyönyörű rendet és tisztaságot tart a lakásban, délutántól nem fogyasztok "annyi" szénhidrátot, mi kell még a boldogsághoz? Pl. hogy jók lettek a gyomor-eredményeim, hála Istennek, köszönet a dokiknak, meg Herr Conntrolocnak. Elmúlt a rekedtségem a savcsökkentő hatására, irány az énekesi pálya :)

Névtelen látogató képe

Dicsőség Istennek!!!

Dicsőség Istennek!!!

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.