Nem csak Délibáb?

Először írok a hétvégéről. Itt voltak apuék, ha ők nem segítenek, nem is tudom, mi lett volna. Így azonban mindenre igent tudtunk mondani. Romeltakarítás és lelki romeltakarítás után Gellén testvérék 45. évfordulójával folytatódott a nap. Aztán Kovács Tomiékkal ünnepeltünk - örülök, hogy ebben az évben jobban megismerhettem a Kovács fiúkat, nagyon rendesek, jószándékúak. Másnap Tibiék gyermekét mutattuk be, nagyon aranyosan tombolázott az imák alatt.
Hétfőn voltunk roma barátainknál. Befűtött hajlékukban 5-en vártak bennünket, majd érkeztek még néhányan. Kis beszélgetés után kimentünk az utcára, majd egy autó fényénél énekeltünk pár éneket. Össze is gyűltek sokan, majd vagy 15-en bejöttek a házba, és egy órán át figyelték a szolgálatunkat. Tanultunk énekeket, válaszoltunk a kérdéseikre. Örülök, hogy 6-an el tudtunk menni hozzájuk a Délibáb utcába. Most csütörtökön is megyünk 4-re, hátha többeket meg tudunk szólítani az utcán. Az erősödött meg bennem, hogy barátainknak nem csak hallaniuk kell a megtérésről, hanem kell látniuk egy igaz életváltozást. Ezért imádkozunk sokan.
Végül egy megjegyzés: nagyon sajnálom, hogy egy olyan előadó, mint Janicsák Veca aki a tiszta tekintet és érzések iránti hitünket erősítette, miként tért vissza a képernyőre szombaton. Emlékére három link, melyek még értéket és reményt hordoztak.

http://www.youtube.com/watch?v=7caYserNK68
http://www.youtube.com/watch?v=ZSfe6dvVrAs
http://www.youtube.com/watch?v=yhFdPw_3FIk&feature=related

Névtelen látogató képe

Lájk! - Sonkoly Tom -

Lájk!

- Sonkoly Tom -

Boros Dávid képe

Lájklájk! Jó, hogy itt vagy

Lájklájk!
Jó, hogy itt vagy :)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.