Szabadítás

Freedom

Hű, végre írhatok egy csomó pörgős nap után. Volt mostanában minden. Éppen átgondoltam, hogy az elmúlt hónapban szinte az összes kérdés újra felmerült, megmozdult, ami az elmúlt 4 évben kihívást intézett felém, vezetőtársaim felé. Különös például, hogy az elmúlt két hétben 10 testvér került kórházba, újabb testvér ingatlanában keletkezett (most tűz)kár. Holap megyünk helyreállítani, amit lehet.
De van szabadítás is. Révész Laci volt a vendégünk a hétvégén. Nagyon különös számomra az ő nyugodt, de nagyon mélyen szántó igehirdetése.
http://www.ustream.tv/recorded/18775836
Azért is érdemes meghallgatni, mert ő orgonaművészként könnyűzenében is utazik, véleménye nem kirekesztő, hanem harmonizáló. Érdekes, hogy míg az előző vasárnapot úgy 30an nézték élőben átlag fél órán át, addig ezt 25-en, de átlagban másfél órán át.
Laci idézte azt a történetet, hogy Saul a barlangban Dávid kezébe került, de utóbbi nem bántotta az Isten felkentjét. Azt tanultam ebből, hogy nem kell egy dologban azonnal lesújtani, mert az Isten általi szabadítás jobb - tökéletes és örök érvényű. Ennek igazságát azóta meg is tapasztaltam.
Hétfőn Novák Zsolt volt vendégünk a Délibáb utcában. Sokan voltak érdeklődők. Tanultuk új énekeket, sokan hozzászóltunk. Ami sokat jelentett, hogy a végén az egyik fiatalember mondta, hogy tőlünk az igét várják, ezt hirdessük, semmi mást. A másik nagy dolog, hogy egy jó 30 négyzetméteres belső szobát mutatott házigazdánk, amit szeretnének felújítani, és ott lennének az alkalmak.
Szóval Isten hatalmas, úgy örülök, hogy benne bízom, ezek mind az ő ügyei, és hiszem, hogy előremozdítja ezeket szabadulásokért. Jó élni.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.