Szemétláda

A napokban többször jártam az egyik családnál, akikhez berepült egy X5ös BMW 100-al a hálószobába. Isten kegyelméből senki nem sérült meg igazán, pedig a kismama előtte nemrég még az ágyon pihent, mely most egy fal alatt fekszik szétlapítva. Este többen ősszegyűlve adtunk hálát, kértünk erőt. Ez volt az igénk: "De Elizeus így felelt: Ne félj, mert többen vannak velünk, mint ővelük! Majd így imádkozott: URam, nyisd meg a szemét, hadd lásson! És az ÚR megnyitotta a szolgának a szemét, és az meglátta, hogy tele van a hegy Elizeus körül tüzes lovakkal és harci kocsikkal." (2Kir 6,16-17.) Zárójelben megemlítem, hogy miközben a szoba tulajdonképpen kiszakadt a házból, az autónak csak a motorháza sérült meg, semmi más. Hihetetlen. Fájdalmas reklám.
Tencut testvér avatását készítettük elő a minap. Miután az Avató Bizottság és a Szeretházi Gyülekezet is megerősítette, nincs akadálya, hogy december 4-én mellérendelt lelkipásztorrá avassuk, kinek szolgálati helye a Szeretetházi Gyülekezet lesz.
És végül: SZEMÉTLÁDA. E sokféleképpen használt szó jelentésének teljesen új dimenzióját ismerhettem meg tegnap, miközben a kiskőrősi szelektív hulladéklerakónál tettem látogatást. Szinte falevelet sem söpört az őszies szellő a mostanában betonozott udvaron, olyan tisztaság fogadott. Utánfutónyi zöldhulladékunkat lerakva a sokféle konténer egyikébe körbevezetett minket európai kedvességgel, arcán mosollyal (MUNKAIDŐBEN!) a felelős úriember. Miután megtekintettük a valóban európai színvonalú és tisztaságú telepet, kaptunk ajándékba egy színes tévét és egy akkumulátor-töltőt (ez komoly).Ezek után úgy döntöttem,hogy reklámozni fogom ezt a helyet, mert megérdemli. Lehet ide az izsáki úti telepre hozni építési törmeléket, papírt, üveget, műanyagot, elektromos berendezéseket, fáradtolajat, elemeket, használt gumiabroncsot, bármit. Ennyit erről.

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.