Rólunk

Ezek vagyunk

Egy kedves nagycsalád, ahol sokan jól érzik magukat. Egy 240 fős gyülekezet, 4 körzetállomás, szolgáló csoportok... és mindezek felett Isten. De nélküled nem teljes a kép, szeretnénk, hogy te is velünk ünnepeld őt, és életed hajnalát. Remélem, Isten kezében hasznos eszköz lehetünk számodra. Gazdagon áldjon meg téged!

Csoportjaink

0031
„Zengjétek Jézus nagy voltát!” Ezt szeretnénk mindannyiszor tenni, amikor különböző helyeken, különböző alkalmakon énekel énekkarunk.
Férfikarunk
A Kiskőrösi Baptista Férfikar 1991 óta szolgál önálló alakulatként gyülekezetünkben.
Fúvószenekar
"Dicsérjétek az Urat kürtzengéssel!" Gyülekezetünkben több évtizedes hagyományai vannak a fúvós zenének.
2007 Évzáró
Gyülekezetünkben sok évtizedes hagyománya van a gyermekekkel való rendszeres és szervezett foglalkozásoknak, a vasárnapi iskolának, vagy más nevén a gyermek bibliaköröknek.
Ifjúság
Isten minden gyermekét szereti, de különösképpen az Ő KisFiát vagyis a Kiskőrösi Fiatalokat.
Kisifi 2010-ben
A kisifjúság – amely a 7-8-os bibliaköri csoportból jött létre - 2008 szeptembere óta igen aktív része kezdett lenni a gyülekezeti életnek.
Foltvarrás
Mi, a gyülekezethez tartozó nők, fontosnak tartjuk, hogy Istent, aki minket valójában összetart, megtapasztalhassuk a hasonló helyzetben lévő társainkkal való közösségben.
Pengetős zenekar 1963
Az első pengetős zenekar 1948-ban alakult 12 taggal. Alapítója Lendvai (Lomjanszki) Pál testvér volt.

Körzetünk

Rövidesen olvasható.
Filadelfia
Szeretetházi gyülekezetünknek jelenleg 76 tagja van. Látogatókban is bővölködünk mivel az összesen 120 lakónknak a többsége látogatja összejöveteleinket.
untitled.png
A kis létszámú gyülekezet gyermekek felé szolgál, illetve aktív bibliatanulmányozó programban vesz részt. Katona Imre testvére a missziós állomás megbízottja.

Rólunk

Így néz ki az imaház
Szeretnéd megismerni gyülekezetünk történetét, múltját, hogy hogyan indult és alakult ki a Kiskőrösi Baptista Gyülekezet?
MBE logo
A baptisták? A kétezer éves keresztyénség törzsén a reformációval egy időben jött létre az a bibliai alapelveket követő evangéliumi ébredési mozgalom, melynek mai utódai vagyunk.
Média
Az alábbi képek és tartalmakat a különböző média megjelenések számára tesszük közzé.