Várakozás

Várakozás

Először a hétvégéről: nagyon nagy élmény volt számomra a gödöllőiek szolgálata, bevallom, nagyon sokat jelentett nekem az, hogy a tesóm bizonyságot tett. 32. perc:
http://www.ustream.tv/recorded/18500386
Az éneket utána amúgy is szeretem, de az ő szájából nekem nagyon hiteles.. és tetszik, hogy kicsit Johnny Cash-es. Na csak kicsit :)
Mostanában sok komoly, éles helyzetben találom magam, ahol nagyon kell a világosság, isteni bölcsesség, ezért imádkozom. Valódi krízisek, komoly kérdések, melyekről még Dániel is elismerné, hogy csak az Istennél vannak meg a válaszok. Egyik ilyennel kapcsolatban voltam tegnap látogatóban, és vittem a kórházba kisült sonkát tojással. Még így seki nem örült a főztömnek, mint ez a barátom. Legalább ebben tudok szolgálni, de remélem, Isten másban is tud használni a tükörtojás-készítésen kívül.
Cigánymisszióban stabilan mennek előre a dolgok, minden héten 8-10 személy meghallgat bennünket, kérdez, beszélgetünk. Nagyon kedvesek, szeretném, hogy minél többen jöjjetek ki velünk egy-egy alkalomra. Úgy érzem, figyelik, hogy hűségesek, korrektek, hitelesek vagyunk-e. Jól teszik; amúgy szerintem egyre jobban megbíznak bennünk.
Itt az újabb hétvége, teli vagyok várakozásokkal. Azért is, mert Ágotáék ma jönnek haza a suliból 3 nap után, meg mert sok érdekes programunk lesz: ma foltvarró, holnap 50. házassági évforduló - nem a mienk -, igehirdetői műhely, stb. Addig van még pár óra meg pár beszélgetés. Nagyon kérem az imatámogatásodat, nem a legkönnyebb napok ezek. Sok áldást mára.

Boros Dávid képe

Annyira vicces a grafikon a

Annyira vicces a grafikon a vasárnap délutáni nézettségről. Tegnapra 187-en nézték meg, naponta már csak 10-12-en. Aztán a blog után megnézték 52-en, azaz nagyon megugrott. Úgy látszik, érdemes belinkelni egy-egy felvételt. Kösz az éreklődést.

Névtelen látogató képe

Hmm, Ez az ArcKönyv és a Blog

Hmm, Ez az ArcKönyv és a Blog hatása...:)

Szabó Z

Boros Dávid képe

Így igaz. ArcKönyv :)

Így igaz. ArcKönyv :)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.