Zárom soraim

Misszióban

Mennyi időnként illik blogbejegyzést írni? Én megfogadtam, hogy hetente fogok… ja. Kezdem Karcsitól. Nagyon értelmes ajándékokat kaptam, ezúton köszönöm meg minden én bőkezű szeretteimnek. Az ünnepekben nagy örömünk volt Áron és Mogi jelenléte, ösztönöztek hitükkel hitünkben. Várjuk vissza őket óév-újévre. Addig is nyugis napokat élünk, de programok híján sok beszélgetésre nyílik lehetőségünk.
Ma meglátogattam egy kilencvenix éves nénit, akivel eddig csak írásban tudtunk kommunikálni, mert süket volt. Írtam a lapra vagy laptopra, ő megmesélt. Most már nem is olvas, úgyhogy lányával imádkoztunk, és magunkhoz vettük az úrvacsorát. Nem utolsó kenet volt ez, hanem az egyetlen látható dolog, amivel közösen kifejezhettük közös hitünket. Életemben először bántam, hogy nálunk nincs kereszt vagy feszület, ami szintén önmagáért beszél. Ezután az esemény után megöleltük egymást, Kis néni elmosolyodott, nagyon nagy élmény volt. Mégis megértette a lényeget, nem volt hiábavaló.
Jártunk az énekkarral a Délibáb utcában, kedvesen fogadtak bennünket. Érdeklődnek az ige, a házasság, munka, vasárnapi iskola, zeneoktatás és sok jó dolog felől, amiknek nagyon örülünk. Íme egy kép.
Viszlát az új évben, örülök és köszönöm, hogy olvastál.
Zárom soraim - idénre :)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.